همزمان با فرارسیدن عید قربان، بازرسان بهداشت محیط از محل کشتارگاه شهرستان ، سطح شهر و روستا بازدید و بر شرایط کشتار نظارت نمودند.
بازرسان بهداشت محیط ضمن بررسی وضعیت کشتار دامها، به سلاخان توصیه کردند که حتما از دستکش، لباس کار مناسب، چکمه، ماسک و کلاه استفاده نمایند.
همچنین با توجه به شرایط کنونی و بیماری تب کریمه کنگو، به تمامی افرادی که دام خود را به محل کشتارگاه و یا بعضا در منزل قربانی می کردند، تاکید نمودند که لاشه دام خود را حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه و جگر و قلوه دام را 48 ساعت در دمای یاد شده نگهداری و سپس مصرف کنند.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان باخرز
#حماسه_خدمت