شبکه بهداشت و درمان باخرز

بازدید کارشناسان بهداشت محیط

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

همزمان با فرارسیدن عید قربان، بازرسان بهداشت محیط از محل کشتارگاه شهرستان ، سطح شهر و روستا بازدید و بر شرایط کشتار نظارت نمودند.

بازرسان بهداشت محیط ضمن بررسی وضعیت کشتار دامها، به سلاخان توصیه کردند که حتما از دستکش، لباس کار مناسب، چکمه، ماسک و کلاه استفاده نمایند.

همچنین با توجه به شرایط کنونی و بیماری تب کریمه کنگو، به تمامی افرادی که دام خود را به محل کشتارگاه و یا بعضا در منزل قربانی می کردند، تاکید نمودند که لاشه دام خود را حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه و جگر و قلوه دام را 48 ساعت در دمای یاد شده نگهداری و سپس مصرف کنند.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان باخرز
#حماسه_خدمت