کارگروه آرد و نان در محل صنعت معدن و تجارت شهرستان باخرز برگزار گردید.
دستور کار این جلسه بررسی تطابق نوع پخت با نوع پروانه فعالیت متصدیان نانوایی، طرح نامه های وارده به کارگروه و بررسی مصوبات جلسه بود
در این جلسه نماینده محترم مرکز بهداشت با اعلام اینکه تنها نانوایی سنگک شهرستان، از آرد مخصوص نان سنگک بایستی استفاده تا کیفیت و صلاحیت مصرف آن تایید شود از اعضای کارگروه درخواست رسیدگی موضوع را خواستار شد. در ادامه کارشناس واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت افزود : بازرسین بهداشتی با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی و همکاری نیروهای انتظامی و بازرسان اداره صمت، بهترین شهرستان در سطح استان از لحاظ ارتقاء کیفیت نان شناخته شدند.
در پایان آقای موسوی معاونت محترم فرمانداری از اقدامات کلیه اعضای کارگروه و همکاران مرکز بهداشت تقدیر و تشکر نموده و درخواست و تاکید ویژه بر نظارت بیشتر بر واحدهای نانوایی که قوت غالب مردم را تهیه مینمایند داشتند.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان باخرز